zzz---

Este sitio web utiliza 'cookies' para mejorar su experiencia de navegación. Si sigue navegando entendemos que las acepta.

Aceptar Más Información

Apunta't a la nostra newsletter
 
home > Sectors prof. > Artesania

Artesania ecològica

Actualment, les bones pràctiques mediambientals són un assumpte que qualsevol empresa hauria de considerar com a imprescindible. El consumidor cada vegada està més conscienciat amb el desenvolupament sostenible i percep que els productes ecològics tenen un valor afegit, en molts casos fins i tot s'exigeix ​​que els productes adquirits siguin produïts de forma sostenible.

A més, el valor del artesanal està en auge, les coses úniques guanyen llocs enfront del fabricat en sèrie, donen personalitat als productes que adquireix el consumidor. Cada vegada és més habitual que les persones desitgin productes exclusius.

En el sector artesanal és més habitual trobar productes ecològics, ja que, la fabricació d'aquests facilita l'ús de materials naturals.

Fins fa uns anys, els productes ecològics no tenien molta difusió, ja que, només podien adquirir-se en mercats i alguns petits comerços. En l'actualitat, gràcies a les noves tecnologies, podem trobar alguns negocis amb venda online d'artesania ecològica. És, en aquest aspecte relatiu a la distribució, en el qual trobem la innovació.Gerent: Josep Nabau
Mòbil: 609 22 55 42

Support Tècnic: Miquel Garcia
Mòbil: 626 756 759

 

© 2018 ECO Market Catalunya - Web desenvolupat per Record Developments