Este sitio web utiliza 'cookies' para mejorar su experiencia de navegación. Si sigue navegando entendemos que las acepta.

Aceptar Más Información

Vine als nostres ECO Markets i expossa també els teus productes
al nostre ECO Market Shop Online
Registra't als nostres newsletters:  

Artesania ecològica

Actualment, les bones pràctiques mediambientals són un assumpte que qualsevol empresa hauria de considerar com a imprescindible. El consumidor cada vegada està més conscienciat amb el desenvolupament sostenible i percep que els productes ecològics tenen un valor afegit, en molts casos fins i tot s'exigeix ​​que els productes adquirits siguin produïts de forma sostenible.

A més, el valor del artesanal està en auge, les coses úniques guanyen llocs enfront del fabricat en sèrie, donen personalitat als productes que adquireix el consumidor. Cada vegada és més habitual que les persones desitgin productes exclusius.

En el sector artesanal és més habitual trobar productes ecològics, ja que, la fabricació d'aquests facilita l'ús de materials naturals.

Fins fa uns anys, els productes ecològics no tenien molta difusió, ja que, només podien adquirir-se en mercats i alguns petits comerços. En l'actualitat, gràcies a les noves tecnologies, podem trobar alguns negocis amb venda online d'artesania ecològica. És, en aquest aspecte relatiu a la distribució, en el qual trobem la innovació.ECO Market Catalunya
Josep Nabau

C/ Turó Gros, 25
08140 Caldes de Montbui (Barcelona)
Telèfon: 609 22 55 42


   


© 2017 ECO Market Catalunya - Web desenvolupat per Record Developments