zzz---

Este sitio web utiliza 'cookies' para mejorar su experiencia de navegación. Si sigue navegando entendemos que las acepta.

Aceptar Más Información

Apunta't a la nostra newsletter
 
home > Mercats realitzats > Can Corcoll - Terrassa

L’ECO Market Catalunya arriba a Terrassa

ECO Market Catalunya arriba al centre de Terrassa amb un market permanent

A partir d’aquest mes de Novembre arriba ECO Market Catalunya al centre de Terrassa amb un Eco Market permanent on podreu trobar tot tipus de Productes i Serveis Eco i Bio i de Proximitat. Un market en plena vila que mescla venedors i compradors intercanviant els seus interessos.
Tot plegat al magnífic espai de Can Corcoll al centre de Terrassa (Plaça Jacint Verdaguer, 18) fent d’aixó un esdeveniment imprescindible.
Moltes ciutats i municipis acullen aquest tipus de mercats regularment. Un mercat on tot allò que sigui sostenible, ecològic i bio hi té cabuda, des de productes d’alimentació, passant per cosmètica natural i moda sostenible, productes par a la llar, artesania o fins i tot energies renovables i altres innovacions.
A través de la nostra web www.ecomarket.cat els interessats en participar podran inscriure’s sol·licitant una parada i donant una prèvia explicació de quí son i els productes que fan o volen vendre al Eco Market.
En definitiva una activitat basada en la sostenibilitat, la solidaritat, el consum responsable, el mediambient, la salut, el benestar i la qualitat de vida.
Animeu-vos a participar al Eco Market. Tenim 40 places de 3x2 m disponibles a escollir per rigurós ordre d´inscripció.

Us hi esperem!Gerent: Josep Nabau
Mòbil: 609 22 55 42

Support Tècnic: Miquel Garcia
Mòbil: 626 756 759

 

© 2018 ECO Market Catalunya - Web desenvolupat per Record Developments