Este sitio web utiliza 'cookies' para mejorar su experiencia de navegación. Si sigue navegando entendemos que las acepta.

Aceptar Más Información

Iniciar sessió
Registra't als nostres newsletters:  
home > Mercats realitzats > Castellbell i el Vilar

ECO Market Catalunya a la vila de Castellbell i el vilar


Aquest diumenge 18 de juny de 2017 el ECO Market Catalunya ha organitzat un dels seus mercats més emblemàtics al cor del Bages, a la encantadora vila de Castellbell i el Vilar.


Des d’època medieval, el castell i l’actual terme de Castellbell i el Vilar, domina la vall del Llobregat i la porta que connecta el pla de Barcelona amb l’interior del país, entre les muntanyes de Montserrat i de Sant Llorenç del Munt. És gràcies a aquesta situació estratègica sobre les vies de comunicació i els antics accessos als monestirs de Montserrat, que som un poble que concentra una llarga història de lluita i resistència, accentuada a partir de la construcció del pont gòtic sobre el riu per Bernat Sarroca, senyor de Castellbell, a mitjans de segle XV.

Amb els objectius de contribuir a la millora del Mediambient amb l’acte de compravenda de productes i serveis ecològics, Com no podia ser menys, Castellbell i el Vilar s’ha sumat a aquesta gran iniciativa multicultural i social on tothom ha pogut participar, tant com a venedor com a comprador. Es tracta d’un esdeveniment obert a tots el públics, i sempre gratuït. 
ECO Market Catalunya
Josep Nabau

C/ Turó Gros, 25
08140 Caldes de Montbui (Barcelona)
Telèfon: 609 22 55 42


   


© 2017 ECO Market Catalunya - Web desenvolupat per Record Developments