zzz---

Este sitio web utiliza 'cookies' para mejorar su experiencia de navegación. Si sigue navegando entendemos que las acepta.

Aceptar Más Información

Apunta't a la nostra newsletter
 
home > Condicions de venda

Condicions de venda i participació

1. General:

1.1. L'horari d'obertura al públic serà el que es determini i publiqui en cada cas.
1.2. La zona d'exposició obrirà 2 hores abans de l'horari d'obertura al públic.
1.3. L'assignació d'espais es realitzarà prèviament segons l'ordre d'inscripció.
1.4. L'accés al recinte serà gratuït.
1.5. Cada parada val el que es determini i publiqui en cada cas.


2. Inscripció i opcions de pagament:

2.1. Per reservar una parada en ferm hauràs de pagar per transferència bancària o PayPal / targeta de crèdit.
A l'hora de fer una tramitació bancària, s'haurà d'efectuar l'ingrés dels diners indicant en el concepte el número de comanda o el teu nom, cognoms i nom del mercat.
Un cop realitzat el pagament per transferència bancària cal enviar un mail a: admin@ecomarket.cat adjuntant una còpia escanejada del rebut bancari, el teu NOM i NOM DEL MERCAT.
Aquest pas és imprescindible per assegurar ràpidament la reserva de la plaça.
L'opció de pagament PayPal inclou la possibilitat de pagar amb targeta de crèdit.
En aquest cas no has de fer res més un cop realitzat el pagament. El nostre sistema t'enviarà una confirmació de la reserva en aquest mateix moment a l'e-mail que hagis indicat en el teu registre de client.
S'accepten reserves fins el dia abans de la realització del mercat.
Només un cop realitzat el pagament, s'assignarà una de les places.
2.2. Un cop realitzada la transferència o el pagament amb PayPal / targeta de crèdit, rebràs un e-mail de confirmació del pagament i la plaça.
2.3. Les inscripcions quedaran tancades quan el nombre de places s'esgotin.
2.4. La quota d'inscripció que es determini per a cada mercat dóna dret a la utilització d'un espai de 3m x 2m durant l'horari d'obertura al públic, contemplant la possibilitat de compartir el lloc amb altres persones.
2.5. L'organització no intervindrà en cap cas en les transaccions entre venedors i compradors, ni en les possibles relacions d'intercanvi o barata que es puguin establir.
2.6. Sense reservar prèviament un espai d'exposició no es podran vendre ni promocionar articles al ECO Market Catalunya.
2.7. Les taules o expositors no seran aportats per l'organització, és responsabilitat de cada participant portar el necessari per muntar el seu lloc.
2.8. L'organització no es fa responsable de la pèrdua, robatori o trencament d'objectes personals o destinats a l'exposició. Els articles a vendre no es poden col·locar directament a terra.
2.9. En cap cas es tornen els diners per una plaça assignada i no realitzada sense previ avís. Si per alguna raó no poguessis participar en l'edició del ECO Market Catalunya ja pagada, et reservem una plaça en una següent edició. El termini per a avisar-nos d'una renúncia és de cinc dies d'antelació. Una comunicació que no respecti aquest temps determina la pèrdua dels diners ingressats en el compte.
2.10. En cap cas s'efectuarà la devolució dels diners d'una plaça reservada. En cas que no es pogués participar a un ECO Market Catalunya amb una parada ja reservada i pagada, només es pot posposar la participació a un altre ECO Market Catalunya. Et guardem la teva parada assignada i no realitzada durant un temps màxim de tres mesos, passat aquest temps, perdràs el dret d'aprofitar la plaça i perdràs els teus diners.
2.11. Si no ocupes la parada que t'hem assignat abans de les 12: 30h el teu espai serà ocupat per altres persones i perds el dret a utilitzar-lo.
2.12. En cas de cancel·lació per motius externs a l'organització, també es mantindrà la reserva per a propers esdeveniments.
2.13. L'organització es reserva el dret la no admissió al mercat als participants que no compleixin amb les condicions fixades o que no atenguin les indicacions de l'organització.


3. Articles a exposar:

3.1. Al mercat es podran exposar i promocionar només productes ecològics.
3.2. Els articles a exhibir poden ser substituïts per una imatge o fotografia.
3.4. En cap cas es podrà vendre begudes o menjar.
3.5. Els articles a vendre no es poden col·locar directament a terra.


4. Cancel·lació per pluja:

En cas de pluja l'esdeveniment se suspèn i es postergarà per a un altre dia. En cap cas s'efectuarà la devolució dels diners d'una plaça reservada per aquesta raó. L'organització revisarà amb antelació diferents previsions meteorolológicas i només en el cas que la gran majoria pronostiquin precipitacions, s'anunciarà via mail i en www.fleamarket.cat la suspensió del ECO Market programat i anunciant la nova data de celebració.
Aquesta suspensió es realitzarà com a mínim amb 24 hores d'antelació a l'ECO Market del dia en qüestió.


5. Comunicació entre venedor i l'Associació organitzadora.

És important i t'animem a compartir l'esdeveniment en les nostres xarxes socials (Facebook, Twitter, Instagram) per donar així major visibilitat al mercat.


Gerent: Josep Nabau
Mòbil: 609 22 55 42

Support Tècnic: Miquel Garcia
Mòbil: 626 756 759

 

© 2018 ECO Market Catalunya - Web desenvolupat per Record Developments