Este sitio web utiliza 'cookies' para mejorar su experiencia de navegación. Si sigue navegando entendemos que las acepta.

Aceptar Más Información

Vine als nostres ECO Markets i expossa també els teus productes
al nostre ECO Market Shop Online
Registra't als nostres newsletters:  
home > Sectors professionals > Higiene i cosmética natural

Higiene i cosmètics naturalsLa cosmètica natural té importants avantatges respecte a la cosmètica industrial. Avantatges relacionades amb la salut, el medi ambient, el consum responsable i el cost econòmic que et s'inclinaran a favor de la selecció de tractaments amb cosmètica natural.

Durant les últimes dècades s'hagi desenvolupat un corrent d'opinió cada vegada més preocupada per la salut i el medi ambient. Cada vegada és major el nombre de consumidors que exigeixen informació en les fórmules dels productes. En la majoria dels casos les grans empreses prenen nota però només maquillen la publicitat dels productes de sempre. No obstant això, algunes empreses comencen a obrir la porta al desenvolupament d'una cosmètica natural i ecològica respectuosa amb el nostre cos i el nostre entorn.
Hem de buscar productes que el seu objectiu sigui la nostra salut i benestar.

És possible que un producte industrial obri "miracles" immediats a la pell, sobretot quan es tracta d'afeccions específiques. No obstant això, quan fem una ullada a l'etiqueta i comprovar quins són els components amb els quals està fabricat el producte, val la pena replantejar els avantatges que pot tenir aquest pegat momentani comparades amb els efectes que pot provocar en el nostre organisme a llarg termini.

Quan utilitzem ingredients naturals, la resposta davant determinades afeccions pot no ser (encara que moltes vegades ho és) tan ràpida a curt termini, però ens estem assegurant d'introduir en el nostre organisme elements similars a la nostra composició cel·lular.

La major part dels productes naturals estan compostos d'àcids grassos molt similars al sèu humà, de nutrients imprescindibles per a la correcta regeneració cel·lular de la pell, i d'oligoelements i / o nutrients que contribueixen a retardar l'envelliment i a enfortir el nostre sistema immunològic.ECO Market Catalunya
Josep Nabau

C/ Turó Gros, 25
08140 Caldes de Montbui (Barcelona)
Telèfon: 609 22 55 42


   


© 2017 ECO Market Catalunya - Web desenvolupat per Record Developments