zzz---

Este sitio web utiliza 'cookies' para mejorar su experiencia de navegación. Si sigue navegando entendemos que las acepta.

Aceptar Más Información

Apunta't a la nostra newsletter
 
home > Mercats realitzats > Martorell

MartorellExplica la llegenda que El Flea habitava al Raval fins que Gràcia va trucar a la seva porta, i després ho va fer el barri de Sants. Però ben aviat també va arribar més enllà, a orelles dels martorellencs, ells també volien un Flea per a poder substituir les seves robes i alhora, desprendre’s dels objectes i coses en desús…

El Baix Llobregat va acordar amb la ciutat Comtal que també ells podien gaudir de tal gesta. La població arrelada entre rius esperaria ansiosa fins el 24 de setembre per a donar la benvinguda als genis del reciclatge, del cotó de segona mà, i dels dissenyadores dels gremis més joves. La data no estava escollida a l’atzar, seria entre la Festa Major i la Festa del Roser i del Most, ja que els habitants trobaven a faltar més activitats culturals i populars per la zona del congost.

La cita per Martorell serà especial, un matí concentrat (de 10h a 15h) per a intensificar el coneixement de les manufactures i produccions del veïnat, així com dels foranis. L’espai seleccionat serà la Plaça de les Punataires. Qui vulgui estar en possessió d’una plaça de 3x2m només caldrà que aboni 15€ mitjançant el magnífic invent d’Internet. En aquesta ocasió l’Ajuntament no cobrarà taxes als participants del mercat. Aviat es comunicarà l’inici de les inscripcions. No us perdeu aquesta oportunitat per a conèixer nous indrets i persones desitjoses de mercats.


Gerent: Josep Nabau
Mòbil: 609 22 55 42

Support Tècnic: Miquel Garcia
Mòbil: 626 756 759

 

© 2018 ECO Market Catalunya - Web desenvolupat per Record Developments