zzz---

Este sitio web utiliza 'cookies' para mejorar su experiencia de navegación. Si sigue navegando entendemos que las acepta.

Aceptar Más Información

Apunta't a la nostra newsletter
 
home > Sectors prof. > Música, publicacions i altres

Música i publicacions ecològiques

Música ecològica

En els últims anys han estat dutes a terme a tot el món un seguit d'iniciatives que proposen unir activitats musicals i culturals amb la defensa de valors ecològics i de desenvolupament sostenible.

L'ecologia ha guanyat auge en les últimes dècades en diversos àmbits socials i culturals. No obstant això, tot just ha començat a ser analitzada la defensa d'idees i valors d'ecologia i desenvolupament sostenible en festivals musicals i celebracions, en la gestió de l'herència musical, o en iniciatives encaminades a fomentar el turisme o crear formes de vida alternatives.

Els festivals de Música ecològica són a més de mitjana escala, se celebren des d'una manifesta advocació local i són possibles en bona mesura gràcies a un reduït nombre d'organitzadors i promotors. Es tracta generalment de persones instruïdes, emprenedores i compromeses amb la regió que habiten, constituïts en associacions i entitats, i recolzats per voluntaris, col·legues i amics.
De diverses maneres aquests festivals culturals s'afirmen com alternatius tant a altres desenvolupats en contextos rurals arran de la folklorització que, de manera creixent, promouen músiques comercials de la indústria en els nostres dies.
En aquestes celebracions es fuig de la massificació a la recerca de la convivència, la participació i la cultura tradicional, proposant noves formes de pensar aquesta cultura.


Publicacions ecològiques

Més enllà dels mitjans tradicionals, hi ha moltes publicacions que dediquen els seus esforços a difondre, amb diversa periodicitat, les notícies més rellevants sobre sostenibilitat, medi ambient o consum responsable. En aquest sentit, no només han identificat els que s'inclouen en aquest sector editorial, sinó també els portals que aposten per una informació ecològica de qualitat.

  
Gerent: Josep Nabau
Mòbil: 609 22 55 42

Support Tècnic: Miquel Garcia
Mòbil: 626 756 759

 

© 2018 ECO Market Catalunya - Web desenvolupat per Record Developments