zzz---

Este sitio web utiliza 'cookies' para mejorar su experiencia de navegación. Si sigue navegando entendemos que las acepta.

Aceptar Más Información

Apunta't a la nostra newsletter
 
home > Mercats realitzats > Pedralbes Centre, 18 de Novembre 2017

Pedralbes Centre, 18 de novembre de 2017

Amb un temps espléndid varem celebrar una altre edició de l'ECO Market Catalunya a les magnífiques instal·lacions del Centre Comercial PEDRALBES CENTRE.
Era d'esperar un cert increment de visitants respecte a l'edició que vem organitzar els mesos de setembre/octubre i efectivament així va ser, doncs ja s'acosten les festes de Nadal el temps com diem, va ajudar molt.
De totes maneres sí que és veritat que a la zona del Carrer Joan Güell l'afluencia de gent és molt més important si ho comparem amb la placeta interior. En aquest sentit tenim programades activitats per nens, animació, música i d'atres maneres de fer baixar la gent a la placeta.
Per aixó demanarem a la direcció del Centre fer els nostres ECO Markets tots els dissabtes i així cumplir tots els objectius que ens varem propossar des de l'inici d'aquesta activitat: la sostenibilitat, la solidaritat, el consum responsable, el mediambient, la salut, el benestar i la qualitat de vida.


Gerent: Josep Nabau
Mòbil: 609 22 55 42

Support Tècnic: Miquel Garcia
Mòbil: 626 756 759

 

© 2018 ECO Market Catalunya - Web desenvolupat per Record Developments