Este sitio web utiliza 'cookies' para mejorar su experiencia de navegación. Si sigue navegando entendemos que las acepta.

Aceptar Más Información

Apunta't a la nostra newsletter
 
home > Registre de clients

Registra't com a venedor dels mercats de l'ECO Market Catalunya

Per poder reservar una parada als mercats d'ECO Market Catalunya necessitem les teves dades personals. Així et podrem informar dels propers mercats que organitzem i quan vulguis reservar una altre parada et podràs identificar només amb el teu e-mail i la teva contrasenya.

Sisplau omple tots els camps.Nom i Cognoms:
Empresa:
NIF:
Adreça:
Codi Postal:
Població:
Provincia:
Telèfon:
E-mail:
Contrasenya:
Sector professional:
Si us plau, indica breument en què consisteix la teva activitat i quins productes desitjes vendre o promocionar.
Cóm ens has conegut?:

Clàusules legals
L'enviament del formulari de registre com expositor implica l'acceptació de les clàusules legals.Clàusules legals i informativesDe conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de ECO Market Catalunya - Associació APAR amb CIF G66979691 i domicili social situat a C/ Turó Gros, 25 - 08140 CALDES DE MONTBUI, amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació relacionada que pugui ser del seu interès. En compliment amb la normativa vigent, ECO Market Catalunya - Associació APAR informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment.

Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per utilitzar-los per les finalitats esmentades.

ECO Market Catalunya - Associació APAR informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que ECO Market Catalunya - Associació APAR es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

D'acord amb els drets que li confereix l'la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l'adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic admin@ecomarket.cat.

Al seu torn, l'informem que pot contactar amb el Delegat de Protecció de Dades de ECO Market Catalunya - Associació APAR, dirigint-se per escrit a l'adreça de correu admin@ecomarket.cat o al telèfon 609 22 55 42.
Podrà dirigir-se a l'Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.

Amb l'enviament del formulari de recollida de dades vostè accepta la política de privacitat de ECO Market Catalunya - Associació APAR.

×

DECLARACIÓ RESPONSABLE DE L’EXPOSITORDECLARO SOTA LA MEVA RESPONSABILITAT:
  1. Que he presentat les declaracions tributàries pertinents a la Delegació d’Hisenda i que estic al corrent de pagament.
  2. Que estic al corrent de les obligacions envers a la Seguretat Social.
  3. Que els productes que comercialitzo compleixen amb la normativa específica per a la seva venda, comercial i sanitària.
Només per als expositors de venda de productes alimentaris
  1. Que disposo de la formació en higiene alimentària conforme al Reial decret 202/2000, d’11 de febrer, pel qual s’estableixen les normes relatives als manipuladors d’aliments.
Assumeixo totes les obligacions derivades de la meva activitat eximint en tot cas a ECO Market Catalunya i a l’Ajuntament de l’incompliment de les meves responsabilitats fiscals, laborals o sanitàries.

×Gerent: Josep Nabau
Mòbil: 609 22 55 42

Support Tècnic: Miquel Garcia
Mòbil: 626 756 759

 

© 2018 ECO Market Catalunya - Web desenvolupat per Record Developments