zzz---

Este sitio web utiliza 'cookies' para mejorar su experiencia de navegación. Si sigue navegando entendemos que las acepta.

Aceptar Más Información

Apunta't a la nostra newsletter
 
home > Sectors prof. > Salut i terapies naturals

Salud i terapies naturals

El principal avantatge de la salut natural i teràpies alternatives és que aborden la persona com un "tot". No només atenem al símptoma, o llenguatge de la malaltia, sinó a la causa que causa aquest malestar o malaltia.

En nombroses ocasions es recorre a les teràpies alternatives després d'un pelegrinatge de metges que no resolen el problema. Això no vol dir que les teràpies complementàries facin miracles, però ajuden. Com més aviat es vagi a un professional de la salut natural a manera preventiu millor salut tindrem. Salut és cuidar-se.

També podries considerar recórrer a la salut natural si tens alguna malaltia crònica i no vols dependre sempre de medicaments que únicament són pal·liatius i no van a curar la teva malaltia. Hi ha malalties que realment no té cura i els pacients només poden buscar alguna cosa que li pal·liï una mica el dolor, en sentit ampli, tot i que la malaltia segueixi estant aquí. Per a aquest tipus de malalties és de molta utilitat la salut natural i teràpies alternatives.
Si tenim en compte el principal avantatge de les teràpies alternatives, podem dir que el seu objectiu principal és la salut, si bé encara que hi hagi malaltia, aquesta es pugui resoldre o disminuir, si és possible, però sobretot aconseguir la sensació de benestar i tranquil·litat i acceptació de la vida. És aplicable a tots els períodes de la vida humana abordant totes les dimensions humanes: físic, psíquic, emocional i energètic.

Medicina Natural és un concepte ampli que ens permetrà tractar una gran varietat de medicines complementàries i alternatives, incloent: medicina herbari, suplements dietètics, homeopatia, acupuntura, teràpia neural, biomagnetismo, digitopuntura, i altres de les moltes medicines alternatives que existeixen actualment.
Gerent: Josep Nabau
Mòbil: 609 22 55 42

Support Tècnic: Miquel Garcia
Mòbil: 626 756 759

 

© 2018 ECO Market Catalunya - Web desenvolupat per Record Developments