zzz---

Este sitio web utiliza 'cookies' para mejorar su experiencia de navegación. Si sigue navegando entendemos que las acepta.

Aceptar Más Información

Apunta't a la nostra newsletter
 
home > Mercats realitzats > Santa Pau

Santa PauEl Flea Market Catalunya segueix de ruta amb un èxit més que sorprenent. I la propera parada serà a l’encantador poble mediaval de Santa Pau!

Esteu tots convidats a gaudir d’un diumenge ple de cultura, artesania, gastronomia, art, i naturalesa, a la Garrotxa. Un paradís de la terra, que per molts encara està per descobrir, i que no us deixarà indiferents.

Diumenge 30 d’Octubre de 10h a 15h a la Plaça Major de Santa Pau, es celebrarà el primer Flea Market de la comarca, així que estigueu atents i si voleu participar inscriviu-vos a través del nostre web abans que s’esgotin les parades.

Armaris plens, records de la infància, relíquies i antiguitats, jocs, música i llibres; artesania, art i manualitats, mobles, etc. Tot això i més té cabuda a El Flea, anímat i vine a viure aquesta experiència!

Us deixem una sèrie de propostes infantils i activitats a fer amb la família durant el cap de setmana del Flea a Santa Pau:

  • La Motxilla de la Blanca. Visita autoguiada i teatralitzada per la família. Disponible tot el cap de setmana, segons disponibilitats de les motxilles.
  • Visita Guiada a Santa Pau Medieval. Dissabte a les 11:30h i a les 16h.
  • Visita a la granja de la cooperativa La Fageda.
  • Vol en globus als volcans de Santa Pau amb Vol de Coloms.
  • Passejada en carro a la Fageda d’en Jordà.
  • Passejada en trenet al volcà Croscat.
  • Juga Parc. Visita autoguiada al PNZVG.
  • Rutes en Segways 
  • Penya AOAPIX, organitzadors del Mercat de la Joguina d’Olot, amb el seu gegant.
  • Passejades amb ponis i/o granja mòbil. En el mateix horari del Flea, diumenge 30 de 10h a 15h.

I si us pica la gana, uns bons restaurants de la zona: Restaurant Cal Sastre, Restaurant Can Xel, Restaurant Masnou, Restaurant Can Rafelic, Restaurant Can Bastans, Restaurant La Francesa, Restaurant Can Gil, Restaurant Cal Fesol, Restaurant Portal del Mar.

També podeu fer nit per la preciosa zona de la Garrotxa: Hotel Cal Sastre – Apartaments Cal Sastre, Turisme Rural Mas Pujolàs, Habitacions Can Menció, Habitacions Cal Fesol, Càmping Lava, Turisme Rural Can Batlle, Apartamentes El Pi20, Apartaments Can Xel, Apartaments Can Manyol, Apartaments La Francesa, Apartaments Plaça Major, Apartaments Can Pere Petit, Apartaments Can Salgueda, Habitacions La Casa dels Poetes, Turisme Rural Mas El Carrer, Turisme Rural Mas Prat de la Plaça, Turisme Rural Mas Pardàs, Càmping Patxet – Bungalows Mas Patxet.
Gerent: Josep Nabau
Mòbil: 609 22 55 42

Support Tècnic: Miquel Garcia
Mòbil: 626 756 759

 

© 2018 ECO Market Catalunya - Web desenvolupat per Record Developments