Este sitio web utiliza 'cookies' para mejorar su experiencia de navegación. Si sigue navegando entendemos que las acepta.

Aceptar Más Información

Vine als nostres ECO Markets i expossa també els teus productes
al nostre ECO Market Shop Online
Registra't als nostres newsletters:  

VidreresEl Flea Market Catalunya aterra a Vidreres per revolucionar el poble i tots els seus voltants!

Atenció perquè el Flea Market ve amb forces des de la ciutat Comdal, on ja s’ha celebrat a tres dels barris més populars de Barcelona, per fer remoure la Selva i tots els seus habitants. El Flea arriba a Vidreres per desplegar un munt de parades repletes de segones oportunitats. Roba, objectes, música i llibres, mobles, joguines, i tot allò que us podeu arribar a imaginar té cabuda en aquest mercat. A més a més, no només podem trobar coses de segona mà, sinó que són més que benvinguts tots aquells valents dissenyadors que vulguin exhibir les seves creacions.

Una iniciativa per fomentar el reciclatge i la reutilització de les nostres coses, per establir noves relacions entre els venedors i els compradors, aprendre a fer intercanvis, gaudir d’una jornada cultural i popular, i sobretot per a passar-s’ho d’allò més bé.

Apunta’t a El Flea de Vidreres aquest proper 15 d’octubre de 10h a 15h, on la Plaça de l’Església lluirà nous aires durant un matí intens i carregat de diversitat. El cost per a participar-hi és tansols de 15€ per un espai de 2x3m, l’Ajuntament no aplicarà taxes per ara, i l’entrada serà gratuïta i per a tots els públics. No espereu fins l’últim moment inscriviu-vos a El Flea de Vidreres!


ECO Market Catalunya
Josep Nabau

C/ Turó Gros, 25
08140 Caldes de Montbui (Barcelona)
Telèfon: 609 22 55 42


   


© 2017 ECO Market Catalunya - Web desenvolupat per Record Developments