Este sitio web utiliza 'cookies' para mejorar su experiencia de navegación. Si sigue navegando entendemos que las acepta.

Aceptar Más Información

Apunta't a la nostra newsletter
 
home > Vine als nostres ECO Markets

Vine als nostres ECO Markets

ECO Market Catalunya és una associació que promou fires de productes i serveis ecològics, el consum responsable i totes aquelles tendències que volen fer del nostre món un lloc més agradable, net i sostenible per viure.


Podeu veure més informació a:

 

Descarregar la presentació de l'ECO Market en PDF

 

Actualment estem realitzant molts ECO Markets i cada vegada més pels diferents municipis de Catalunya en col·laboració amb els ajuntaments i també amb diferents Centres Comercials dels municipis catalans.

Per això us proposem dues possibles formes de col·laborar amb nosaltres per a la promoció i venda dels vostres productes i serveis a través dels nostres ECO Markets itinerants que celebrem normalment els dissabtes i diumenges a tot Catalunya.

  1. Una possibilitat és participar directament vosaltres amb una parada en els nostres ECO Markets, per a això només heu de reservar parada on line a través de la nostra web www.ecomarket.cat
  2. Una altra possibilitat és participar a l'estand de ECO Market Shop (www.ecomarketshop.com). En aquest cas signaríem un conveni de col·laboració comercial de mutu acord entre les dues parts.

Sol·licitar el meu conveni de col·laboració amb ECO Market Shop personalitzat i sense compromís


Salut

Josep Nabau
Gerent
Mòbil: 609 22 55 42Gerent: Josep Nabau
Mòbil: 609 22 55 42

Support Tècnic: Miquel Garcia
Mòbil: 626 756 759

© 2018 ECO Market Catalunya - Web desenvolupat per Record Developments