zzz---

Este sitio web utiliza 'cookies' para mejorar su experiencia de navegación. Si sigue navegando entendemos que las acepta.

Aceptar Más Información

Regístrate a nuestros newsletters
 
home > Eventos realizados > Pallejà, 25 i 26 de novembre de 2017

ECO Market a Pallejà

El 25 i 26 de novembre de 2017 hem organitzat el nostre primer ECO Market a la vila de Pallejà del Baix Llobregat, amb un cert éxit tant de parades muntades com de visitants, sobre tot diumenge que va fer un sol espléndid, no tant dissabte que va fer un dia nuvol i inclús van caure quatre gotes.
El ECO Market va tenir lloc a la Rambla Riera Boter, un lloc molt ben urbanitzat i amb moltes possibilitats per la bona organització d'un mercat a l'aire lliure.
Vem tenir parades de tota mena, productes de proximitat d'alimentació, productes i serveis ecológics, artesania, vintage i sobre tot també articles de segona mà i reciclats per concienciar a la gent de la importancia de donar una segona vida a aquests objectes que algú ja no vol i altres poden encara utilitzar. En definitiva una activitat basada en la sostenibilitat, la solidaritat, el consum responsable, el mediambient, la salut, el benestar i la qualitat de vida.
També cal dir que vem tenir una zona infantil mol animada amb nens a dojo gaudint d'activitats de dibuix i pintura.

Esperem de debó poder tornar properament a organitzar el nostres ECO Markets en aquesta bonica vila de Pallejà i d'altres municipis de les rodalies així com arreu de Catalunya, doncs l'experiencia a sigut molt gratificant.

Podeu veure algunes imatges del mercat

 
Gerente: Josep Nabau
Móvil: 609 22 55 42

Soporte Técnico: Miquel Garcia
Móvil: 626 756 759


 

© 2016 ECO MARKET CATALUNYA - Desarrollado por Record Developments